Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.
Lámači zubov.
Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.
Pôvodcom je mikrób Bordetela Pertussis a s podobnými príznakmi B. Parapertussis. B. Pertussis sa množí na slizniciach…
MUDr. Anna Matušková
Je fyziologický zdravotný stav , ktorý začína počatím, t.j. oplodnením vajíčka spermiou a končí pôrodom dieťaťa, novorodenca…
Mudr. Anna Matušková
desí ma v poslednej dobe ako desí očkovanie detí moje rovesníčky, je pravda, že náš Santík nemal nikdy po očkovaní reakciu…
Katka
NOVINKA