Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.
Lámači zubov.
Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.
Prvé mliečne zúbky sa začali vytvárať už v priebehu tehotenstva. Niektoré deti sa dokonca narodia s jedným ,alebo viacerými…
MUDr. Alexandra Beaumanoir
Jednou z najviac kontroverzných a diskutovaných otázok v pediatrii je očkovanie. Do očkovania rodičov nikdy nenútim, snažím…
Mudr. Anna Matušková
Dovolenkári, ktorí vycestujú do tejto exotickej krajiny, hlavne tí čo ju navštívia po prvýkrát, by sa mali pripraviť na…
Simona
NOVINKA