Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.
Lámači zubov.
Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.
Je to ochorenie, ktorého zdrojom je iba človek. Až do polovice 20. storočia bol záškrt veľkým celosvetovým zdravotníckym…
MUDr. Anna Matušková
Účelom cvičení počas tehotenstva je zvládnuť 9 mesiacov tak, aby pre Vás neboli stresom, fyzickou a psychickou záťažou…
MUDr. Anna Matušková
Súostrovie večnej jari, neuveriteľnej rozmanitosti, kde každý zo siedmych ostrovov ponúka úplne iný a odlišný svet. Ak sú ...
Simona
NOVINKA