Napríklad, také karamelové cukríky. Sú mäkké a lepkavé, bez problémov sa preto zachytávajú na zuboch, alebo medzi zubami, na nezdravo dlhú dobu a pripravujú tak baktériam hostinu. Čo by nebol problém, keby baktérie nepoužívali tento cukor na produkovanie kyselín, ktoré poškodzujú ochrannú vrstvu zubnej skloviny. Opäť tá istá rada, nevzdávajte sa cukríkov, konzumujte ich s mierou a umývajte si zuby.
Prekonanie ochorenia zanecháva 10krát silnejšiu imunitu ako očkovacia látka…
Mudr. Anna Matušková
Tehotenstvo sa dá najskôr potvrdiť v prvom alebo v druhom mesiaci gravidity.. Vo väčšine prípadov sa to v dnešnej dobe zistí...
MUDr. Anna Matušková
Exotický africký štát leží na severnom pobreží Guinejského zálivu. Močaristé, mangrovové pobrežie má dĺžku 800 km. Krajina…
SImona
NOVINKA