Napríklad, také karamelové cukríky. Sú mäkké a lepkavé, bez problémov sa preto zachytávajú na zuboch, alebo medzi zubami, na nezdravo dlhú dobu a pripravujú tak baktériam hostinu. Čo by nebol problém, keby baktérie nepoužívali tento cukor na produkovanie kyselín, ktoré poškodzujú ochrannú vrstvu zubnej skloviny. Opäť tá istá rada, nevzdávajte sa cukríkov, konzumujte ich s mierou a umývajte si zuby.
Príroda vytvorila dokonalú výživu pre dieťa, aby bolo odolné , silné, malo dostatok výživných látok a bolo pripravené prežiť..
MUDr. Anna Matušková
Predstavuje účinnú antikoncepciu bez zvýšeného rizika výskytu rakoviny alebo kardiovaskulárnych ochorení. Podľa najnovších…
MD Alexandra Beaumanoir
Exotický africký štát leží na severnom pobreží Guinejského zálivu. Močaristé, mangrovové pobrežie má dĺžku 800 km. Krajina…
SImona
NOVINKA